De New York Knicks nemen risico's: De play-offs of het ziekenhuis

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De New York Knicks nemen risico's: De play-offs of het ziekenhuis
Foto: © SC

Met het NBA-seizoen in aantocht, -dit weekend start de Summer League, de voorbereidingscompetitie al- krijgen de nieuwe teams vorm. Één blik op het roster van de Knicks en je weet dat er meer talent zit dan de laatste jaren. Een tweede blik en je ziet hét probleem.

Als de Knicks hun team gezond kunnen houden, zullen ze het al heel erg moeten verbrodden om in de mindere Eastern Conference niet de play-offs te halen. Met Carmelo Anthony, Brandon Jennings, Courtney Lee, Joakim Noah en Derrick Rose hebben ze talent in overvloed.

Tel daarbij nog eens het ongeleid projectiel Kristaps Porzingis bij en je komt tot een heel sterk team. Toch wordt er meteen iets duidelijk. Dat gezond houden wordt dé prioriteit voor de medische staf in het Madison Square Garden.

Met Noah en Rose haalden ze twee absolute sterren weg bij de Chicago Bulls, maar allebei kregen ze de laatste jaren te maken met een waslijst aan blessures. Vooral Rose staat bekend als de man van glas en staat in het centrum van heel wat spot. Ook Brandon Jennings kwam terug van een knieblessure.

Wanneer de Knicks toch te maken krijgen met een zware blessurelast, zien we het somber in. Zelfs in een Conference waar enkel Cleveland Cavaliers en Toronto Raptors zeker lijken van een plek in de play-offs.

Rose in het middelpunt van spot

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws