Aalstar pijnlijk onderuit tegen Brussels: "Daar hebben we het laten liggen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Aalstar pijnlijk onderuit tegen Brussels: "Daar hebben we het laten liggen"

Het was een debuut in mineur bij Okapi Aalstar voor nieuwbakken coach Steve Ibens. In zijn eerste wedstrijd als hoofdcoach van de Oost-Vlamingen ging Aalst pijnlijk onderuit tegen Brussels.

Een spannende wedstrijd eindigde op 74-76 in het voordeel van de bezoekers uit de hoofdstad. Achteraf gaf coach Ibens toe dat het een verdiende overwinning was voor Brussels. "De overwinning was verdiend voor Brussels. Ze hadden de hele match de leiding. We startten heel nerveus en heel wat jongens speelden onder hun niveau."

"We misten gemakkelijke shots en defensief lieten we steken liggen. We speelden een goede tweede quart, maar daarna kon Brussels weer uitlopen. Ik ben teleurgesteld met onze eerste helft", zegt het clubicoon op de persconferentie. "We hebben het daar laten liggen."

7 nieuwe spelers

Ibens beseft dat hij ook nog heel wat jongens moet inpassen. "We hebben 7 nieuwe jongens en het is wat moeilijk om thuis te spelen omdat de verwachtingen zo hoog zijn. Maar ik ben wel erg tevreden over onze tweede helft. We hebben 50 punten gemaakt, heel wat beter dan die 25 punten van in de eerste helft. Dat was ver onder ons niveau", besluit Ibens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws