Oostende-coach niet mals voor zijn spelers na start in mineur: "Sommigen spelen op 20%"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Oostende-coach niet mals voor zijn spelers na start in mineur: "Sommigen spelen op 20%"

BC Telenet Oostende is met een nederlaag aan het nieuwe basketbalseizoen begonnen. Na afloop van het pijnlijke verlies tegen Bergen was de teleurstelling groot bij coach Dario Gjergja.

Na het verlies in de Supercup tegen de Antwerp Giants, ging Oostende nu ook onderuit op de eerste speeldag van de competitie. Bergen was de boosdoener en ging met de punten aan de haal aan de kust. "Mijn gevoel is nu tienmaal slechter dan na de verloren Supercup", opent Gjergja in HNB.

100 - 20 procent

Vooral het aantal driepunters van Bergen zat de Oostende-coach dwars. "We laten tweemaal onze opponent driepunters gooien aan een hoog percentage. En dat in onze eigen zaal, verschrikkelijk." Defensief was het inderdaad niet goed bij de thuisploeg. Maar er zullen mogelijke maatregelen volgen.

"Dit is mijn verantwoordelijkheid, maar sommige spelers zullen het op training voelen. Sommigen spelen op 100 procent, anderen maar op 20 procent. Vanaf nu is het presteren of bankzitten, ongeacht je verdiensten uit het verleden", verwittigt Gjergja zijn spelers alvast.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws