Oostende start dramatisch aan nieuwe seizoen: "Geen excuses inroepen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Oostende start dramatisch aan nieuwe seizoen: "Geen excuses inroepen"

Basketbalclub Oostende is dramatisch aan het nieuwe seizoen begonnen. In de Supercup gingen de West-Vlamingen onderuit tegen de Antwerp Giants, maar ook in de competitie loopt het niet zoals het moet.

De eerste twee competitiewedstrijden werden verloren. Afgelopen zaterdag werd er nog in Leuven verloren. Volgens Vincent Kesteloot zijn er geen excuses. "We hebben het momenteel moeilijk om elkaar te vinden, zowel qua aanval als verdediging", opent Kesteloot bij Sporza. "We kunnen die extra stap niet zetten."

"We kennen elkaar dan wel nog niet zo goed, maar we mogen geen excuses inroepen", aldus de Oostende-speler. Binnen twee dagen wacht er al een nieuwe kans voor de landskampioen. "Woensdag tegen Brussels moeten we voor de eerste overwinning van het seizoen gaan. We moeten terug het echte niveau van Oostende halen."

Eerste zege

"Het is wel jammer dat we op deze manier begonnen zijn. Na drie verloren wedstrijden zijn er nu geen excuses meer, we moeten het gewoon doen. Aan de Champions League denken we nu nog niet. We moeten eerst die eerste overwinning in de competitie pakken", besluit de nieuwkomer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws