Vijfde duel moet voor de beslissing zorgen in finale van de WNBA

Redactie
| 0 reacties
Vijfde duel moet voor de beslissing zorgen in finale van de WNBA

In de WNBA is er na afgelopen nacht nog geen zekerheid over de winnaar. De Los Angeles Sparks stonden 2-1 voor tegen Minnesota Lynx, maar verloren thuis het vierde duel.

Ann Wauters moest vanop de bank toekijken hoe haar ploeg met 85-79 onderuit ging tegen de Lynx. De Sparks vergaten het dus af te maken in eigen huis. Donderdag vindt een vijfde wedstrijd plaats op het veld van Minnesota. Daar zal de beslissing vallen. Wauters zelf komt nauwelijks aan spelen toe in de finale.

De eerste keer in mijn carrière dat ik dit meemaak - Ann Wauters

"De eerste keer in mijn carrière dat ik dit meemaak", doet Wauters haar verhaal in HNB. "Ik word uiteraard een dagje ouder. Dat is echter niet de enige reden. We beschikken over twaalf sterke speelsters. Ook over een jonge kern en mijn taak is tevens om mijn ervaring naast het parket door te geven."

Dat is uiteraard niet altijd fijn voor de ervaren speelster. "Leuk vind ik het niet, maar ik sta klaar wanneer de coach me nodig heeft. Ook al kom ik weinig aan spelen toe, de WNBA-titel winnen zou toch de kers op de taart zijn", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws