Wauters verliest vierde wedstrijd in WNBA-finale: "Maar gelukkig stond Magic Johnson ons in de kleedkamer op te wachten"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Wauters verliest vierde wedstrijd in WNBA-finale: "Maar gelukkig stond Magic Johnson ons in de kleedkamer op te wachten"

Ann Wauters verloor zondag met de LA Sparks de vierde wedstrijd in de finale van de WNBA. De Minnesota Lynx kwamen in het Staples Center in Los Angeles met 79-85 winnen. Het vijfde duel zal beslissend zijn.

Het vijfde en laatste duel vindt donderdag plaats in Minnesota. De eerste wedstrijd wonnen de Sparks met 76-78, waarna de Californiërs met 79-60 onderuit gingen. Afgelopen vrijdag trokken de Sparks met 92-75 aan het langste eind.

Wauters kwam zondag niet in actie bij de Sparks, maar de beste Belgische basketbalspeelster ooit gelooft nog in de kansen van haar ploeg. "Er heerste een begrafenisstemming, maar gukkig stond Magic Johnson ons in de kleedkamer op te wachten", vertelt Wauters aan HLN.

'Afmaken zoals Lakers tegen Boston'

"Hij voelde en zag dat we wel wat peptalk konden gebruiken. 'Het is nog niet gedaan,' zei hij. 'Er blijft nog één match te spelen.' En dan vertelde Magic dat hij zelf in zo'n situatie had gezeten met de Lakers, toen ze het thuis konden afmaken tegen Boston maar dat ze verloren. Niemand geloofde nog in hen maar ze zijn toch nog gaan winnen in Boston."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws