Oostende treedt vanavond aan in de Champions League: "Dat zal de sleutel tot succes zijn"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Oostende treedt vanavond aan in de Champions League: "Dat zal de sleutel tot succes zijn"

Vanavond start het Champions League-verhaal van BC Telenet Oostende met een verplaatsing naar Montenegro. Oostende is er eindelijk wat doorgekomen na een moeilijke start in de eigen competitie. Tegenstander van dienst vanavond is Mornar Bar.

"Wij zijn nog wat op zoek naar onszelf. De twee zeges in de competitie hebben voor stabilisatie gezorgd, wat een mentale opsteker was", opent coach Dario Gjergja. "Mornar Bar is een sterke en uitgebalanceerde ploeg met scherpschutters Radunovic en Dickerson. Het team strijdt veertig minuten en geeft nooit af."

Gjergja weet dat hij met zijn team in een moeilijke poule is terechtgekomen. "We werden geloot in een loodzware poule met Tenerife als absolute topfavoriet. Utena behoort tot de top drie in Litouwen en de drie Balkanteams zullen uiteraard ook taaie klanten zijn, om nog maar te zwijgen van het Franse Straatsburg", aldus de coach in HLN.

"Nog veel werk"

De Oostende-trainer weet dat er nog veel werk is bij Oostende. "De sleutel tot succes zal zoals steeds de verdediging zijn. Iets waar we nog hard aan moeten werken, elke training, elke match, elke dag. Het is altijd mogelijk om eens een mindere dag te hebben, maar verdedigend moeten we altijd op de afspraak zijn", besluit Gjergja.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws