Oostende in extremis de boot in

Sander De Graeve
| 0 reacties

Basketbalclub Oostende heeft geen al te goeie beurt gemaakt in Montenegro. In de Champions League van het basketbal stond het lange tijd op voorsprong, maar moest het de zege toch aan de thuisploeg laten.

Negen punten, zoveel stond BC Oostende voor aan de rust. Geen onoverkomelijke voorsprong in het basketbal, maar toch ook niet mis. Namens de West-Vlamingen waren vooral Katic en Djordjevic goed bij schot met respectievelijk zeventien en twaalf punten.

Door een slecht vierde kwart, waarin Oostende met maar liefst 19-11 in het zand beet, ging de wedstrijd uiteindelijk toch nog verloren. Met 74-72 was vicekampioen Bar Mornar heel nipt te sterk. Eerder verloor Charleroi ook al van Besiktas. Geen goeie start voor de Belgische deelnemers aan de Champions League dus.