BC Oostende dient Antwerp Giants eerste seizoensnederlaag toe

Redactie
| 0 reacties
BC Oostende dient Antwerp Giants eerste seizoensnederlaag toe

De Antwerp Giants zijn hun ongeslagen status in de Euromillions League basketbal kwijt. De Antwerpse club ging op het veld van landskampioen BC Oostende voor het eerst dit seizoen onderuit.

De Giants speelden in de Sleuyter Arena een sterke slotfase, maar Oostende inhalen lukte niet meer. De landskampioen neemt door de 90-85 zege revanche voor de nederlaag in de Supercup in september. De Antwerp Giants blijven ondanks de nederlaag leider, Oostende deelt de tweede plaats met Aalst en Bergen. De Ajuinen domineerden Leuven (106-88), terwijl de Henegouwers vrijdagavond al ruim wonnen bij Limburg United (57-73).

Luik slaagde er in de rode lantaarn in de Euromillions League weg te schenken. De manschappen van coach Thibaut Petit klopten Brussels met 70-65 en maakten zo een einde aan een reeks van zes competitienederlagen op rij. Limburg United is nu laatste. Ook Spirou Charleroi blijft het moeilijk hebben. De Carolo's gingen in eigen huis met 62-78 de boot in tegen Willebroek en leden zo hun vijfde nederlaag in acht wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws