LeBron en co. halen uit, Clippers laten steek vallen (met beelden!)

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
LeBron en co. halen uit, Clippers laten steek vallen (met beelden!)

In de NBA stonden op Black Friday traditioneel heel wat wedstrijden op het programma. Het gros van de favorieten won, maar de LA Clippers lieten zich ringeloren in Detroit.

Tortonto, Golden State en de San Antonio Spurs wonnen zoals verwacht hun confrontaties. De New York Knicks hadden een korf in overtime van Carmelo Anthony, die met 35 punten een geweldige avond had, nodig om Charlotte opzij te zetten.

Bij LeBron en co. ging het vlotjes. Het dit seizoen ontiegelijk zwakke Dallas Mavericks ging met duidelijke 90-128 cijfers de boot in tegen de sterrenformatie van James, Love en Irving. Bij Oklahoma City Thunder was het nagelbijten in en tegen Denver, maar de 18 assists (seizoensrecord) van Westbrook zorgden voor de 132-129 overwinning in overtime.

Mindere dag voor de Clippers

Bij de LA Clippers ging het niet van een leien dakje tegen de Detroit Pistons. Ze gingen met 97-108 duidelijk ten onder in The Motor City. Bekijk hieronder en hierboven de samenvattingen van de opvallendste wedstrijden. Opgelet, het laden van de filmpjes kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws