Sander De Graeve
| 0 reacties

In de NBA kregen we op maandagavond opnieuw enkele wedstrijden voorgeschoteld en daarin toonde het sterrenensemble van Golden State zich opnieuw heel sterk. Ook Toronto liet van zich horen.

Met dertien driepunters scoorden de Canadezen een stuk beter vanop afstand dan de Philadelphia 76ers. Toronto kon al vier minuten voor tijd de bankzitters het veld opsturen na een voorsprong van maar liefst 27 punten.

Hét shot van de nacht? De buzzer beater in het eerste kwart van Patrick Patterson, wat een korf! Bekijk hieronder de samenvatting met op 0:30 de bom van Patterson. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.