Spurs blijven knallen, New York haalt het nipt en NBA-match afgelast wegens... slecht veld

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Spurs blijven knallen, New York haalt het nipt en NBA-match afgelast wegens... slecht veld

Wat de NBA betreft hadden we het vandaag uiteraard al over Russel Westbrook, maar hij was niet de enige die vannacht in actie kwam. We kregen bovendien een vreemde afgelasting.

In Philadelphia heeft immers niet alleen het team het erg moeilijk, maar kon er vannacht ook niet gespeeld worden omwille van... wateroverlast. Hoewel de wedstrijden zoals steeds binnen afgewerkt worden, was het veld veel te nat.

De warme temperatuur binnen én het ijshockeyveld onder het stadion, zorgden voor condensatie. Bekijk hieronder hoe een journalist aantoont hoe nat het wel niet is. Opgelet, het laden van de filmpjes in dit artikel kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

In Toronto werd wel gespeeld, daar zorgden DeRozan, Lowry en co. met een nieuwe zege ervoor dat ze dit seizoen 12 keer wonnen en 6 keer verloren. Een goed seizoen voorlopig, al doet San Antonio Spurs nog een pak beter.

De zege tegen Dallas was al de vijftiende van het seizoen, tegenover amper vier nederlagen. Het spannendst werd het echter in de partij tussen de Knicks en de Minnesota Timberwolves. Karl-Anthony Towns knalde 47 punten binnen voor de Timberwolves, maar zag de Knicks toch winnen. Bekijk hieronder de hoogtepunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws