Hillary-fan LeBron James weigert om in een hotel van Trump te slapen

Redactie
| 0 reacties
Hillary-fan LeBron James weigert om in een hotel van Trump te slapen

LeBron James schaarde zich tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen achter Hillary Clinton. De sterspeler van de Cleveland Cavaliers trekt die lijn door na de overwinning van Donald Trump. James weigert in een hotel van Trump te overnachten.

LeBron James weigert in een hotel van Donald Trump te overnachten als hij het morgen met Cleveland Cavaliers opneemt tegen New York Knicks. James zet naar eigen zeggen geen voet in Trump SoHo, een hotel waarvan Trump niet officieel de eigenaar is, maar dat wel zijn naam draagt.

De leiding van de Cavaliers vindt het geen probleem en heeft zelfs een alternatief onderkomen geregeld voor spelers die net als James ergens anders willen slapen. Het is niet de eerste keer dat een basketballer in de Amerikaanse competitie NBA afziet van een slaapplek in een hotel van Trump. Eerder weigerde de Duitser Dirk Nowitzki van Dallas Mavericks. Ook Milwaukee Bucks en Memphis Grizzlies zouden de hotelketen van de onlangs tot Amerikaanse president verkozen zakenman mijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws