VIDEO: Klay Thompson 'on fire' met persoonlijk record van 60 punten in één match

Redactie
| 0 reacties
VIDEO: Klay Thompson 'on fire' met persoonlijk record van 60 punten in één match
Foto: © photonews

Vorige nacht zal voor eeuwig in het geheugen van Klay Thompson gegrift staan. De shooting guard van Golden State scoorde een persoonlijk record van 60 punten tegen de Indiana Pacers. Tot groot jolijt van zijn ploegmaats.

Klay Thompson van Golden State scoorde vannacht tegen de Indiana Pacers een persoonlijk en seizoensrecord van 60 punten, tot groot jolijt van MVP Curry en co. Opvallend: Thompson had niet eens drie quarters nodig voor dat aantal. De Warriors wonnen de match uiteindelijk met 142-106. En Russell Westbrook (Oklahoma) zet zijn historische "triple-double"-reeksje lustig voort. Dat las je al op Basketbalkrant.

De hele ploeg schaarde zich achter Thompson die in 29 minuten 60 punten, waaronder acht driepunters, binnenwierp. Zijn teammaats stonden langs de lijn te dansen en Curry gooide na de match ijs over de held van de avond "om hem af te koelen". "Het was geweldig", reageerde Thompson. "Mijn ritme was super, bijna al mijn pogingen gingen binnen. Alhoewel ik nog een pak open driepunters liet liggen, was het een leuk avondje."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws