VIDEO: Carmelo stuwt New York voorbij Miami

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
VIDEO: Carmelo stuwt New York voorbij Miami

De New York Knicks waren voor dit seizoen een onbekende factor. Ze haalden heel wat sterren in huis, maar die hadden een redelijke voorgeschiedenis qua blessures. Hun ritme hebben ze alvast gevonden.

Voorlopig blijft iedereen immers fit, al moest Rose vannacht vroegtijdig stoppen met last aan de rug, en raakt het team op elkaar ingespeeld. Met 12-9 liggen ze maar twee zeges achter op Toronto, de tweede in de Eastern Conference. Goed op koers voor de play-offs, dus.

Dat bewezen de New York Knicks ook vannacht tegen Miami Heat. Die ploeg is aan een dramatisch seizoen bezig, maar na het vertrek van Dwyane Wade lag dat in de verwachtingen. Met 7 overwinningen en veertien nederlagen is het hopen op een ommekeer.

'Melo-time

Tegen New York kwam die er niet. Carmelo vond z'n goeie vorm opnieuw en wees met 35 punten de Knicks de goeie weg. Ook Jennings en Porzingis deden hun duit meer dan in het zakje. Bekijk hieronder de samenvatting. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws