Sander De Graeve
| 0 reacties

De tijd dat de LA Clippers het kleine broertje waren in Los Angeles is al even voorbij. De Lakers moeten de laatste jaren hun meerdere erkennen. Ook dit seizoen, al haalden ze wel een mooie revanche binnen.

De 22 zeges van de Clippers tegenover de 11 overwinningen van de Lakers zeggen veel, maar toch werd er gisteren een venijnige prik uitgedeeld door die laatste. Na elf nederlagen op rij in de derby, konden de jongens in het paars en geel nog eens winnen.

Dat deden ze vooral in het derde kwart, want in de hele eerste helft stonden ze op achterstand. Na de rust onploften ze. In het derde kwart alleen werd het 16-34 voor de Lakers. Een werkelijk gigantisch verschil.

Mozgov dé man

Vooral Mozgov en Young scoorden aan de lopende band. Bekijk hieronder de samenvatting. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.