VIDEO: Slechtste team NBA wint met buzzer beater, Raptors onderuit

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
VIDEO: Slechtste team NBA wint met buzzer beater, Raptors onderuit

In de NBA stonden vannacht opnieuw enkele wedstrijden op het programma. Zoals steeds lichten we er voor jullie de interessantste uit. De 76ers mochten nog eens juichen en ook Spurs haalde het in een topper.

Bij een verlies bleven de Philadelphia 76ers samen met de Brooklyn Nets het slechtste team in de NBA, in eigen huis wou men daar uiteraard iets aan doen tegen de Minnesota Timberwolves. De match ging gelijk op tot de Sixers een pracht van een play uit hun handen toverden.

Iedereen dacht dat de bal met amper iets meer dan een seconde te spelen naar een andere speler zou gaan, maar Covington werkte spectaculair af. Met nog 0.2 seconden op de klok werd het onmogelijk voor de Timberwolves om nog terug te komen. Bekijk hieronder de knappe buzzer beater. Opgelet, het laden van de filmpjes in dit artikel kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Even terug naar bovenin nu. Daar stonden de San Antonio Spurs in eigen huis tegenover de Toronto Raptors. Geen evidentie, want Toronto staat nog steeds tweede in de Eastern Conference, weliswaar met een slechter record dan San Antonio, dat in het Westen ook tweede staat.

Toronto kon wel al zeven jaar niet winnen in San Antonio en ook nu begon het niet goed. De enige in vorm was Demar DeRozan. Spurs waren overal sterker en bij 64-97 haalden de Raptors de reserves van de bank. Het werd uiteindelijk 82-110. Bekijk hieronder de hoogtepunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws