Oostende en Charleroi gaan (opnieuw) onderuit in Champions League basketbal

Redactie
| 0 reacties
Oostende en Charleroi gaan (opnieuw) onderuit in Champions League basketbal

Oostende en Charleroi zijn er op de elfde speeldag van de Champions League allebei niet in geslaagd hun wedstrijd winnend af te sluiten. Landskampioen BCO ging in eigen huis onderuit tegen het Italiaanse Sidigas Avellino, Charleroi moest zijn meerdere erkennen in het Duitse Ludwigsburg

BC Oostende ging in groep D van de Champions League basketbal in eigen huis met 73-78 onderuit tegen het Italiaanse Sidigas Avellino, in groep E moest Charleroi zijn meerdere erkennen in het Duitse Ludwigsburg (88-66).

In de stand is Oostende nu gedeeld vijfde, Avellino wordt tweede. Voor Charleroi was het al de zevende nederlaag in de groepsfase, het blijft voorlopig gedeeld vijfde. De Duitsers uit Ludwigsburg worden tweede en verzekerden zich van kwalificatie voor de volgende ronde.

De vijf groepswinnaars stoten samen met de beste drie nummers twee rechtstreeks door naar de achtste finales van de play-offs. De overige twee nummers twee gaan naar de eerste ronde, net als de nummers drie en vier en de beste vier nummers vijf. De slechtste vijfde krijgt net als de zesde en de zevende een plaats in de achtste finales van de Europe Cup. De achtste is uitgeschakeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws