Kiest Telenet als hoofdsponsor volgend seizoen voor een andere Belgische basketbalploeg?

Redactie
| 0 reacties
Kiest Telenet als hoofdsponsor volgend seizoen voor een andere Belgische basketbalploeg?

Het Vlaamse telecombedrijf Telenet is al jaren de trouwe sponsor van basketbalploeg BC Oostende. Maar dat zou vanaf volgend seizoen wel eens kunnen veranderen. De Port of Antwerp Giants zijn immers aan het onderhandelen met Telenet.

Telenet wordt volgend seizoen mogelijk de hoofdsponsor van basketbalclub Antwerp Giants. Het telecommunicatiebedrijf uit Mechelen is al sinds 2010 hoofdsponsor van die andere Belgische topploeg BC (Telenet) Oostende, maar Het Nieuwsblad weet uit betrouwbare bron dat Telenet vergaande gesprekken voert met de Antwerpse basketbalploeg over een sponsordeal voor volgend jaar.

Roger Roels, voorzitter van de Port of Antwerp ­Giants, benadrukt evenwel dat het contract met de nieuwe hoofdsponsor nog niet is getekend. "We onderhandelen nog met verschillende partijen", zegt hij. Basketbalclub Oostende bevestigt dan weer dat Telenet volgend seizoen niet langer hun hoofdsponsor zal zijn. "Het sponsorcontract met Telenet loopt eind dit seizoen af", zegt de West-Vlaamse club. "We zijn op zoek naar een vervanger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws