Opvallend: Russell Westbrook niet geselecteerd voor NBA All Star Game

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Opvallend: Russell Westbrook niet geselecteerd voor NBA All Star Game

In Amerika zijn de tien startende namen voor het NBA All Star Game bekendgemaakt. Topspelers Stephen Curry neemt het met het westen op tegen onder meer Lebron James, maar één opvallende naam ontbreekt in de selectie: die van Russell Westbrook.

Wie in aanmerking komt om te starten in het NBA All Star Game, wordt dit seizoen door een nieuwe stemming bepaald. Zowel de spelers, de fans als de media mogen hun zegje doen.

Zo is Russell Westbrook niet geselecteerd. Hij kreeg wél genoeg stemmen van de spelers en de media, maar niet van de fans. Opvallend toch, want de sterspeler van Oklahoma City is dit seizoen 'outstanding' en pakt geregeld uit met een triple-double.

Starters voor de Western Conference: Stephen Curry, Kevin Durant (beiden Golden State), Anthony Davis (New Orleans), Kawhi Leonard (San Antonio) en James Harden (Houston).

Starters voor de Eastern Conference: LeBron James, Kyrie Irving (beiden Cleveland), Jimmy Butler (Chicago), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee) en DeMar DeRozan (Toronto).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws