VIDEO: Dé sterspeler keert terug, maar Clippers gaan onderuit, Spurs winnen topper tegen Raptors

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
VIDEO: Dé sterspeler keert terug, maar Clippers gaan onderuit, Spurs winnen topper tegen Raptors
Foto: © photonews

In de NBA is Blake Griffin eindelijk terug fit bij de Los Angeles Clippers. Die hebben het lang zonder hun dunkende sterspeler moeten doen. De Spurs pakten verder de zege tegen Toronto.

Het begon nochtans goed met Blake Griffin en zijn Clippers. In de loop van de wedstrijd verzamelden ze een voorsprong van 19 punten. Toch gaven ze dat nog helemaal uit handen. Dé actie die de hele match samenvatte, waren de twee gemiste vrijworpen van DeAndre Jordan. Hij raakte zelfs de ring niet. Bekijk hieronder de samenvatting, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

De Toronto Raptors moesten het zonder hun gevaarlijkste dino doen tegen de Spurs. DeMar DeRozan, die mag starten in het All-Star Game voor het oosten, was er immers niet bij. Maar ook de Spurs hadden Kawhi Leonard, Tony Parker én Pau Gasol niet tot hun beschikking.

Kyle Lowry deed met dertig punten aardig z'n best, maar kon niet voorkomen dat de Spurs het in het spannende vierde kwart overnamen. Met amper twee punten verschil verloren de Raptors in eigen huis. Bekijk hieronder de samenvatting.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws