Westbrook en Harden blijven maar knallen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Westbrook en Harden blijven maar knallen

In de NBA blijven Russell Westbrook en James Harden met hun individuele prestaties imponeren. Allebei staan ze helemaal bovenin bij de kanshebbers om de nieuwe MVP te worden. Dat zetten ze ook vannacht kracht bij.

Russell Westbrook liet zo maar even zijn 25e triple-double optekenen. Hij zat zowel qua punten, 38, rebounds, 13, als assists, 12, in de dubbele cijfers. Daarmee bracht hij OKC voorbij de Memphis Grizzlies. Bekijk hieronder de hoogtepunten van Westbrook. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Geen triple-double voor Harden, daarvoor kwam hij één assist tekort. Maar zijn prestatie van vannacht tegen de Chicago Bulls was zeker om over naar huis te schrijven. Hij scoorde maar liefst 42 punten, pakte twaalf rebounds en deelde negen assists uit.

De Houston Rockets haalden het daardoor in opnieuw een wedstrijd waarin erg veel gescoord werd. De Bulls kwamen tot 117. Harden en z'n Rockets wonnen met 121 punten. Bekijk hieronder de hoogtepunten van 'The Beard'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws