LeBron James bezorgt zijn team als eerste een ticket voor de volgende ronde

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
LeBron James bezorgt zijn team als eerste een ticket voor de volgende ronde
Foto: © photonews

In de NBA hebben de Cleveland Cavaliers als eerste een ticket beet voor de volgende ronde van de play-offs. LeBron James en co wonnen voor de vierde keer tegen de Indiana Pacers, wat volstond voor de volgende ronde.

Cleveland stond al op een comfortabele 3-0 voorsprong tegen Indiana, het was dus slechts één zege verwijderd van een ticket voor de volgende ronde. LeBron James en zijn ploegmaats lieten die kans niet liggen en wonnen met 102-106 op het veld van de Pacers. Een eindstand van 4-0, dus.

James had zelf met 33 punten en 10 rebounds een groot aandeel in de vierde zege van Cleveland. Boston heeft de scheve situatie tegen de Chicago Bulls al voor een deel rechtgetrokken. De Celtics keken tegen een 0-2 achterstand aan, maar na een 95-104 zege hangen de bordjes in evenwicht.

Harden en co richting volgende ronde

In de Western Conference is Houston dicht bij de volgende ronde. De ploeg van James Harden won voor de derde keer tegen het Oklahoma van Russell Westbrook en staat zo 3-1 voor. Tot slot gaat het bij de LA Clippers en Utah Jazz gelijk op. Na de 105-98 zege van Utah, is de tussenstand 2-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws