DeRozan loodst Toronto ronde verder, Leonard doet hetzelfde voor Spurs (mét beelden)

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
DeRozan loodst Toronto ronde verder, Leonard doet hetzelfde voor Spurs (mét beelden)
Foto: © photonews

Toronto en San Antonio plaatsten zich vannacht voor de tweede ronde in de NBA Playoffs, vooral bij Toronto werd het nog spannend ondanks een voorsprong.

De voorsprong bedroeg meer dan twintig punten, maar toch kwamen Antetokounmpo en de Milwaukee Bucks in hun eigen arena nog opzetten. Diep in het vierde kwart was het gat helemaal dichtgefietste door de Greek Freak en zijn maats.

Maar bij Toronto was sterspeler DeMar DeRozan in bloedvorm, hij trok ze uiteindelijk over de streep. Antetokounmpo koos met drie seconden te gaan, geen time-outs én drie punten achterstand voor een tweepunter. Niet de juiste keuze. Toronot gaf de bal aan vrijworpspecialist DeRozan en hij miste niet. Bekijk hieronder de samenvatting. Opgelet, het laden van de filmpjes in dit artikel kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

In het Westen gingen ook de San Antonio Spurs van legendarische coach Greg Popovytch door naar de volgende ronde. Zij waren in Memphis nipt sterker dan de Grizzlies. Parker en Leonard blonken uit bij de Spurs. Bekijk hieronder ook die samenvatting.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws