Sander De Graeve
| 0 reacties

De Toronto Raptors en de San Antonio Spurs kregen meteen een stevige waarschuwing in wat de kwartfinales van de NBA Playoffs zijn. LeBron én Harden waren immers in bloedvorm.

LeBron James verzorgde tegen de Toronto Raptors de show door al snel te scoren met een spectaculaire alley-oop. Het was eraan te zien dat Cleveland een pak meer rust had gekregen, Toronto kwam enkel in de helft van het tweede kwart even opzetten, maar uiteindelijk werd het een makkelijke zege voor de uittredende kampioen.

In San Antonio hadden de Spurs het heel lastig om de sterke aanval van de Houston Rockets te stoppen. In het Texaans onderonsje wond coach Greg Popovych zich meermaals op, maar dat zou niet baten.

Met heel wat mooie driepunters liep Houston weg met een indrukwekkende zege. Met een 0-1 achterstand in eigen huis, staan de Spurs meteen al met de rug tegen de muur.