VIDEO: LeBron James maakt Ibaka belachelijk en leidt Cleveland naar tweede zege tegen Toronto

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
VIDEO: LeBron James maakt Ibaka belachelijk en leidt Cleveland naar tweede zege tegen Toronto

De Cleveland Cavaliers lijken op weg naar de finale van de Eastern Conference in de NBA. De ploeg van LeBron James won erg gemakkelijk met 125-103 van Toronto en staat zo op een 2-0 voorsprong.

Wie het eerst vier wedstrijden wint, mag naar de finale van de Eastern Conference. En dat lijkt wellicht titelverdediger Cleveland te worden. Na een 125-103 overwinning staat het op twee zeges van de finale. LeBron James was weer in uitstekende doen en bewees dat met 39 punten.

Bovendien was hij ook nog eens aan het dollen met de tegenstand. Twee keer de bal over zijn vinger laten rollen en dan genadeloos uithalen met een driepunter. Toronto-speler Ibaka stond erbij en keek er naar.

In het Westen staat het ondertussen 1-1 in het duel tussen San Antonio en Houston. De Spurs wonnen met 121-96 en mogen nu twee keer op verplaatsing naar Houston. Kahwi Leonard was de grote man bij de Spurs, met een puntentotaal van 34. Er was ook wel slecht nieuws bij San Antonio, want Tony Parker liep een knieblessure op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws