Boston Celtics pakt het zevende en beslissende duel en is de vierde en laatste ploeg in halve finale van de play-offs

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Boston Celtics pakt het zevende en beslissende duel en is de vierde en laatste ploeg in halve finale van de play-offs

Boston Celtics heeft zich als vierde en laatste ploeg geplaatst voor de halve finales van de play-offs. In het zevende duel trokken de Celtics aan het langste eind tegen de Washington Wizards, ondanks 38 punten van uitblinker Bradley Beal.

De drie andere halvefinalisten waren al een tijdje bekend, maar in het duel tussen Boston en Washtington moest er een zevende duel komen. En daarin bleek Boston uiteindelijk de sterkste ploeg. De Celtics wonnen met 115-105 en mogen zo naar de halve finales van de play-offs.

Isaiah Thomas scoorde 29 punten voor Boston, Kelly Olynyk was goed voor 26 punten. Boston stond in het derde quarter nog vier punten achter, maar boog de scheve situatie nog helemaal om. De Wizards deden beroep op een sterke Bradley Beal, maar ook zijn 38 punten konden de ploeg niet naar de zege loodsen.

Nu Cleveland

Zo zit Boston in de finale van de Eastern Conference en daarin wacht een aartsmoeilijke klus. Boston moet het opnemen tegen uittredend NBA-kampioen Cleveland Cavaliers. Zij wonnen hun eerste twee ontmoetingen in de play-offs telkens met 4-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws