Toronto loop zich keer op keer stuk op LeBron: "Tijd om Lowry te laten gaan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Toronto loop zich keer op keer stuk op LeBron: "Tijd om Lowry te laten gaan"
Foto: © photonews

De Toronto Raptors schoppen het al enkele seizoenen tot de playoffs en zitten qua spelerspotentieel aan hun hoogtepunt. Maar het grote probleem blijft LeBron James, hij bleek alweer te sterk. Waar moet het nu heen met Toronto?

Er komt immers een belangrijke periode aan. Spelers als Kyle Lowry, PJ Tucker en Serge Ibaka zitten immers met een aflopend contract en bij de enige Canadese ploeg in de NBA moeten ze de opties afwegen. We gingen te rade bij NBA-kenner en ELEVEN-commentator Glenn De Hollander.

"Eerlijk gezegd zie ik Dwayne Casey niet zo graag coachen. Hij rekent teveel op zijn sterren, maar in de playoffs wordt beter verdedigd. De sterren bij Toronto hebben de bal constant nodig, dan heb je misschien beter één superster."

"Ik hoop dat ze rond DeRozan gaan bouwen" -Glenn De Hollander

En dus is er één All-Star teveel bij de Raptors. "Ik hoop een beetje dat ze Lowry niet gaan terughalen en ze rond DeRozan gaan bouwen. Want als je zowel Ibaka, Tucker als Lowry houdt, dan weet je dat het niet sterk genoeg zal zijn."

Heeft DeRozan geduld?

Wat dan met Tucker en Ibaka. "Ik verwacht dat andere teams er serieus wat geld tegenaan gaan smijten in het geval van Tucker. Het is afwachten of Toronto daarin meegaat. Ibaka heeft zijn moves afgeleerd bij Oklahoma City Thunder. Hij is ook niet meer de elite defender waarvan iedereen schrik heeft."

Als Toronto gaat bouwen aan een ploeg, moet DeRozan daar ook het geduld voor hebben. "Gaat DeRozan daarmee akkoord gaan? Charles Barkley wordt nog altijd gepest dat hij niets gewonnen heeft. DeRozan (27) komt ook op een leeftijd waarop het moet gaan komen. Al is plafonneren tegen Golden State en LeBron James geen schande."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws