Déze factoren zullen volgend seizoen beslissen over meer spanning in de NBA

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Déze factoren zullen volgend seizoen beslissen over meer spanning in de NBA
Foto: © photonews

Twee teams hebben afgelopen seizoen de NBA gedomineerd: Golden State en Cleveland, met uiteindelijk de ploeg van Stephen Curry en Kevin Durant als winnaar. Zal er ook volgend seizoen zo weinig spanning zijn?

We vroegen het aan Glenn De Hollander, basketbalkenner van Eleven Sports. "In principe zullen Golden State en Cleveland ook volgend jaar domineren", weet De Hollander. "Maar het zal er wat van afhangen van wat San Antonio en Boston gaan doen. Boston wil er een sterspeler bijhalen, maar het zal sowieso nog een jaar te vroeg zijn voor de Celtics."

Cleveland versterkte zich tijdens het seizoen gevoelig, maar het bleek niet voldoende om de Warriors te kloppen. Wat met volgend seizoen? "Cleveland wil graag Paul George halen", klinkt het. "Wellicht zullen ze een ruildeal willen met Kevin Love."

Toekomst van George

"George zal graag met LeBron James willen samenspelen. Maar de Pacers willen hun ploeg drastisch veranderen en het contract van Kevin Love is zwaar. En bovendien wil George graag naar de Lakers gaan."

Zal het komende seizoen er opnieuw wat spanning komen? "De manier waarop die twee teams door de play-offs zijn gewalst, was toch wel belachelijk. Het wordt hopen op wat spanning. Het zal afhangen van wat Houston en San Antonio in het Westen en Boston in het Oosten doet. Anders wordt het weer een logische finale", besluit De Hollander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws