Waarom het seizoen van Boston niet om zeep is na de enkelbreuk van Hayward

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Waarom het seizoen van Boston niet om zeep is na de enkelbreuk van Hayward
Foto: © photonews

De Boston Celtics moesten en zouden de grootste uitdagers van de Cleveland Cavaliers in het oosten worden, maar in de nederlaag tegen Cleveland op de eerste dag van het seizoen verloren ze zoveel meer dan één wedstrijd.

Gordon Hayward, een rijzende ster in de NBA waarvoor de Celtics hemel en aarde verzetten om hem naar Boston te krijgen, ging na amper vijf minuten helemaal door zijn enkel.

In Boston zou het helemaal rond Kyrie Irving én Gordon Hayward draaien, maar waar staat Boston nu die laatste weg viel? Wel, het is minder erg dan gevreesd.

Vreselijke blessure, maar dromen Celtic niet helemaal opgeborgen

Want wat we in de tweede helft van Jaylen Brown(foto), de 3rd overall pick van vorig jaar, te zien kregen, deed veel goeds vermoeden. Ook met Tatum, de 3rd overall pick van dit seizoen hebben ze een goeie vast.

Ook zonder Hayward is dit team het sterkste team in het oosten ná de Cavaliers. En wie weet, misschien wordt het wel een echt asspoesterverhaal mét Hayward terug in de playoffs. Amerikaanse experten denken dat het kan.

De blessure

Voor wie wil, geven we nogmaals de beelden van de blessure van Gordon Hayward mee. Opgelet, niet voor gevoelige kijkers én het laden van de filmpjes in dit artikel kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

De reactie van de bank van de Cavaliers sprak boekdelen en de spelers op het terrein zochten steun bij elkaar. Onderstaande beelden bevatten de schokkende blessure zelf niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws