De Playoffs komen eraan: dit is onze voorspelling

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De Playoffs komen eraan: dit is onze voorspelling

Zaterdagavond wordt het startschot gegeven voor de NBA Playoffs 2018. We belden met NBA-kenner en ELEVEN-commentator Glenn De Hollander voor zijn voorspelling.

Het is traditie om voor de start van de Playoffs het 'bracket' toch al eens in te vullen. Er komt, zeker in de latere rondes, wat giswerk bij kijken, maar De Hollander waagde er zich voor Basketbalkrant toch aan.

"Er hangt natuurlijk veel af van hoe Steph Curry gaat terugkeren na zijn blessure. Als de Spurs het zonder Kawhi Leonard moeten doen -ik verdenk Popovich ervan hem achter de hand te houden- moet Golden State Warriors ook zonder Curry kunnen winnen in die eerste ronde."

OKC onbekende factor in het Westen

"OKC mist topverdediger Roberson, maar ik durf eigenlijk niets meer over dat team te zeggen. Ze hebben alle topteams al geklopt dit seizoen, maar haalden toch maar 48 wins. Het is een team dat zich kan opladen voor een topper." In de Finals in het Westen ziet hij toch Rockets tegen Warriors met die laatste als winnaar.

Toch Cavaliers in het Oosten

De Cleveland Cavaliers zijn niet in beste doen, maar in de Playoffs kan het team helemaal veranderen. "Het resultaat gaat toch hetzelfde zijn, met Cleveland in de Finals. Knappe run van Philadelphia, maar ik zie ze toch verliezen tegen Cleveland. Al verwacht ik Golden State Warriors opnieuw als kampioen."

Het resultaat: Golden State kampioen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws