Belgian Cats spreken doelstelling uit voor WK basketbal
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Belgian Cats willen top acht halen op WK

Belgian Cats spreken doelstelling uit voor WK basketbal

Het WK basketbal bij de dames staat voor de deur en onze Belgian Cats zijn vastbesloten om er het beste van te maken. Zelfs bij de ervaren Ann Wauters is er enorm veel gretigheid te merken. Bondscoach Mestdagh is duidelijk: de Cats willen de top acht halen.

Philip Mestdagh wil zijn basketbalspeelsters maar al te graag naar de kwartfinales loodsen op het WK in het Spaanse Tenerife. "Het is de ultieme droom om de top acht te halen. We hebben wel wat ervaring in de ploeg. Ons doel is duidelijk", windt de bondscoach er bij Sporza geen doekjes om.

Ondanks haar reeds rijkgevulde carrière staat Ann Wauters te popelen om aan het WK te beginnen. "Ik denk dat we er klaar voor zijn. We hebben een goede voorbereiding gekend. Het zal moeilijk zijn om iedere wedstrijd mee te spelen, maar ik hoop mijn ervaring ook te gebruiken naast het veld. We hebben er heel veel zin in om er zaterdag echt aan te beginnen." De eerste wedstrijd staat inderdaad zaterdag op het programma. België geeft dan Puerto Rico partij.

Meer nieuws

Meer nieuws