Ex-topper en voorzitter van de Lakers: "LeBron James kan de Lakers naar het beloofde land leiden"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Magic Johnson denkt dat LeBron James de Lakers naar het beloofde land kan leiden

Ex-topper en voorzitter van de Lakers: "LeBron James kan de Lakers naar het beloofde land leiden"
Foto: © photonews

De transfer van de zomer was ongetwijfeld die van LeBron James van Cleveland naar de LA Lakers. 'King James' moet ervoor zorgen dat de Lakers opnieuw met de successen van weleer aanknopen.

Binnen een kleine maand gaat het NBA-seizoen opnieuw van start. 'Magic Johnson', voorzitter van de Lakers, denkt dat LeBron een belangrijke rol gaat spelen. "LeBron is zo intelligent. Hij weet wat hij wil en hoe hij zijn doelen kan bereiken", citeert Sporza het NBA-coryfee.

"Hopelijk slaagt hij erin ons naar het beloofde land te leiden. Ik kijk uit naar het begin van het seizoen en het moment waarop deze ploeg gaat samenspelen en iets opbouwt."

Begin wordt moeilijk

De Lakers werden al 16 keer kampioen, maar namen al sinds 2013 niet meer deel aan de play-offs. "Ik besef dat het begin moeilijk zal zijn. Veel jongens hebben nog niet met mekaar samengespeeld."

"We hebben de coach gezegd dat hij zich geen zorgen hoeft te maken als het seizoensbegin wat minder is. Hetzelfde gebeurde toen LeBron naar Miami ging en hij terugkeerde naar Cleveland. We geraken er wel", is Johnson overtuigd. 

Meer nieuws

Meer nieuws