πŸŽ₯ Eerste thuismatch van 'King James' bij de Lakers ontaardt in knokpartij met enkele rake klappen
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Eerste thuismatch van LeBron James bij de Lakers ontaardt in knokpartij

πŸŽ₯ Eerste thuismatch van 'King James' bij de Lakers ontaardt in knokpartij met enkele rake klappen
Foto: © photonews

LeBron James heeft zijn eerste thuismatch voor de Los Angeles Lakers niet met een overwinning kunnen afsluiten. Smet op de wedstrijd was de knokpartij in het vierde quarter na een relletje tussen Chris Paul en Rajon Rondo.

De eerste thuismatch van LeBron James in de thuishaven van de Lakers is dus op een valse noot geëindigd. Niet alleen verloren de Lakers met 115-124 van outsider voor de titel Houston Rockets, maar er was ook een knokpartij op het einde van de wedstrijd na een discussie tussen Ingram (Lakers) en Harden (Houston). 

Chris Paul (Houston) duwde daarna zijn vinger in het oog van Rajon Rondo (Lakers) en die reageerde met een rake klap in het gezicht van zijn opponent. De poppetjes gingen aan het dansen en ook Ingram haalde zijn vuisten boven. James bemiddelde door zijn maatje Paul weg te halen. 

Het drietal werd uitgesloten en riskeren nu een schorsing voor meerdere wedstrijden. Paul verklaarde achteraf dat Rondo in hem bespuugd had.

'King James' zelf zorgde voor 24 punten, maar James Harden deed met 36 stuks nog heel wat beter en bezorgde de Rockets zo de zege. 

Meer nieuws

Meer nieuws