Voorspellingen bij de start van het NBA-seizoen: "Zonder blessures krijgen we een droomfinale"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Voorspellingen bij de start van het NBA-seizoen: "Zonder blessures krijgen we een droomfinale"

Het NBA-seizoen zit in z'n eerste week en dus is het tijd om al wat voorspellingen te doen. We vonden NBA-kenner en Play Sports-commentator Glenn De Hollander bereid om zijn finale te kiezen.

"Zonder blessures en ongemakken, zie ik de Golden State Warriors tegen de Boston Celtics in de finale", aldus De Hollander; "Het is een echte droomfinale. Enerzijds heb je Golden State, met al die ervaring die ze opgebouwd hebben in die vorige Finals, anderzijds heb je het 'nieuwe' Boston."

Diepe bank vs. supersterren

Toch zijn de Celtics niet kansloos. "Hun roster is zó diep. Je hebt op de Guardpositie Kyrie Irving met Rozier als vervanger. Bovendien zullen jongens als Marcus Morris en Marcus Smart op de bank zitten, dan heb je een heel complete ploeg. Boston kan naar een rotatie van tien tot twaalf mensen gaan zonder al te groot kwaliteitsverlies."

Bij Golden State loopt de basisploeg dan weer over van het talent. "De eerste acht van Boston zijn sterker dan de eerste acht van Golden State. Maar de eerste drie zijn bij de Warriors toch nog een klasse hoger. Curry, Durant en Thompson zijn van een andere orde."

Meer nieuws

Meer nieuws