Eerste nederlaag voor kampioen Golden State, ook Houston onderuit
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Golden State lijdt schipbreuk bij Denver

Eerste nederlaag voor kampioen Golden State, ook Houston onderuit
Foto: © photonews

De topploegen hebben het in het prille begin van de NBA-competitie niet allemaal even gemakkelijk. Stephen Curry kon Golden State vannacht niet naar winst leiden op het veld van Denver. Het werd een nipte nederlaag voor de Warriors. Houston verloor zelfs al voor de tweede keer dit seizoen.

Curry deed er zelf met dertig punten wel alles aan om de nederlaag te vermijden. Zijn team was ook uitstekend gestart en leidde met 17-25. Denver is echter geen team dat onderschat mag worden. In de volgende twee quarters sloegen de Nuggets keihard terug. Golden State kwam in het slot nog dichtbij. Een block van Hernangomez vermijddde de verlenging en schonk Denver een 100-98-overwinning.

INVALLERS DOEN HET VOOR CLIPPERS

Houston trok met een 1-1-record naar Los Angeles waar het warm ontvangen werd door de Clippers. Vooral de invallers hadden er bij de thuisploeg veel zin in. Zij lieten maar liefst 56 punten optekenen, goed voor een 115-112 aan het einde.

Voorts waren er vannacht nog twee wedstrijden in de NBA. De 35 punten van Young leidde Atlanta naar een vlotte zege bij Cleveland. Het werd 111-133. Oklahoma zette zijn povere start verder met 120-131-verlies tegen Sacramento.

Meer nieuws

Meer nieuws