Voorspellingen bij de start van het NBA-seizoen: de beste teams onder de loep
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Voorspellingen bij de start van het NBA-seizoen: de beste teams onder de loep
Foto: © photonews

Bij de start van dit NBA-seizoen laten we enkele voorspellingen op jullie af met de hulp van Play Sports-commentator Glenn De Hollander. Vandaag nemen we de beste teams onder de loep.

Op nummer één staat nog steeds Golden State Warriors, maar of ze even dominant zullen zijn? "Dat is moeilijk, ik wil ze wel eens tegen Boston zien spelen in een series van zeven. Houston is ook goed, met Carmelo Anthony op de bank. Ik vrees wel voor hun defense, zonder P.J. Tucker en Ariza."

Bij Golden State kwam er een ster bij. "Ik wil nog zien hoe Cousins gaat renderen. Hij zal zich wel willen aanpassen -hij heeft ook geen andere keuze- maar hij komt terug van een zware blessure. Tot nu toe is hij het ook gewend geweest om de bal te hebben, punten te scoren en rebounds te pakken. Ik hoop dat hun speelstijl niet te hard aangepast wordt om hem in te passen."

Afwachten met Hayward

In de East lijken de Boston Celtics hét team te gaan worden. "Kyrie Irving heeft aangegeven dat hij wil bijtekenen dus dat zal wel gebeuren. Dat gaat ook voor rust zorgen bij die ploeg. Het is uitkijken naar Hayward, hij komt terug van die zware blessure en comfortabel zal het niet zijn. Ik zou er niet op rekenen dat hij plots de tweede beste speler van de ploeg zal zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws