Golden State knoopt opnieuw aan met zege na pijnlijke nederlaag, Houston en Oklahoma onderuit
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Golden State herpakt zich en wint zonder Curry en Green tegen Brooklyn

Golden State knoopt opnieuw aan met zege na pijnlijke nederlaag, Houston en Oklahoma onderuit
Foto: © photonews

Kampioen Golden State Warriors heeft zich hersteld na de pijnlijke en tegelijk verrassende nederlaag tegen Milwaukee. Zonder Stephen Curry en Draymond Green won de ploeg uit Oakland van Brooklyn.

Twee dagen geleden ging de NBA-kampioen thuis verrassend nog onderuit tegen Milwaukee, maar Golden State heeft opnieuw aangeknoopt met een zege. Tegen Brooklyn boekten Durant en co een deugddoende 116-100 overwinning. Durant was goed voor 28 punten. Quinn Cook, de vervanger van Curry, deed het ook niet onaardig en lukte 27 punten. 

Ook Toronto won, en dat al voor de 6e keer op rij. De Raptors waren met 128-112 te sterk voor de New York Knicks, die aan een erg zwak seizoen bezig zijn. 

Houston en Oklahoma verliezen

Ook Houston doet het in de Western Conference op dit moment erg zwak. De ploeg van James Harden verloor, ondanks 25 punten van 'The Beard', al voor de 7e keer in 11 wedstrijden. Deze keer was San Antonio de boosdoener (96-89). Oklahoma verloor na 7 zeges op rij dan weer tegen Dallas (111-96), al was Russell Westbrook er opnieuw niet bij. 

Meer nieuws

Meer nieuws