Golden State krijgt rammeling in Houston, monsterzege voor Denver Nuggets
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Houston pakt uit met ruime zege in topaffiche

Golden State krijgt rammeling in Houston, monsterzege voor Denver Nuggets
Foto: © photonews

De topaffiche Houston - Golden State kreeg veel aandacht in de NBA. Houston bewees dat het stilaan aan de beterhand is met een comfortabele zege. Elders wonnen ook Denver en de LA Clippers.

In de heruitgave van de finale van de Western Conference van vorig seizoen trokken de Rockets met 107-86 overtuigend aan het langste eind. Ze waren catastrofaal aan het nieuwe NBA-seizoen begonnen, maar hebben inmiddels toch al de helft van hun wedstrijden gewonnen. Tegen de Warriors moesten ze in geen enkel kwart onderdoen.

NON-MATCH VAN GREEN

Bij de landskampioen, dat het nog altijd moet stellen zonder Stephen Curry, waren er een aantal spelers totaal niet op de afspraak. Draymond Green onder meer. Tijdens zijn 23 speelminuten liet Green geen enkel punt, maar wel vijf balverliezen optekenen.

Denver won met liefst 45 punten verschil van Atlanta: de vierde grootste overwinning in de geschiedenis van de Nuggets. DeRozan speelde voor San Antonio een geweldige partij op bezoek bij de LA Clippers. De guard scoorde liefst 34 punten, maar de Clippers haalden het wel met 116-111.

Meer nieuws

Meer nieuws