Houston weer roemloos onderuit terwijl Giannis, Westbrook en Lillard de show stelen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Houston ook tegen Dallas met de billen bloot

Houston weer roemloos onderuit terwijl Giannis, Westbrook en Lillard de show stelen
Foto: © photonews

Het blijft een seizoensbegin met ups en vooral veel downs voor de Houston Rockets. Een triple-double van James Harden was niet voldoende om een rammeling in eigen huis te vermijden. Giannis Antetokounmpo, Russell Westbrook en Damian Lillard hielpen hun teams wel over de streep.

Na een dramatische start leek Houston er even door te komen, maar de laatste wedstrijden is het weer huilen met de pet op. De afwezigheid van Chris Paul is daar ongetwijfeld niet vreemd aan. James Harden deed tegen Dallas nochtans alles wat hij kan, maar er was amper inbreng van de rest van het team. De Mavs zegevierden met 108-128.

OKC VLOT, BUCKS EN BLAZERS MET MOEITE

Ook Russell Westbrook tekende voor een triple-double en dat was wel voldoende voor winst met Oklahoma tegen Cleveland. Vrij comfortabel zelfs: het werd 100-83. Giannis Antetokounmpo was de redder van Milwaukee. De Bucks hadden het niet onder de markt met Chicago, maar de 36 punten van de Griekse ster maakten het verschil: 116-113.

Ook Damian Lillard was goed bij schot. De kleine guard van Portland knalde zomaar eventjes tien driepunters binnen. Nooit deed een Portland-speler beter in één match. Lillard kwam uiteindelijk uit op 41 punten. Zijn ploeg versloeg Orlando met 115-112.

Meer nieuws

Meer nieuws