? Durant moet het ondanks 51 punten na verlenging afleggen in topper, LeBron heerst tegen Pacers
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Inbreng van Kevin Durant kan Golden State niet redden tegen Toronto

? Durant moet het ondanks 51 punten na verlenging afleggen in topper, LeBron heerst tegen Pacers
Foto: © photonews

Dé wedstrijd om naar uit te kijken was het, de topaffiche tussen Golden State en Toronto. De krasselende kampioen tegen de beste ploeg van het moment. De basketbalfan werd niet teleurgesteld. Leonard en in het bijzonder Durant brachten hun beste basket, Toronto zegevierde na een verlenging.

Nog steeds geen Stephen Curry bij Golden State en dus deed Kevin Durant maar het meeste deel van het werk. Hij kwam uit op 47 punten na de reguliere speeltijd, 51 na de verlenging. Leonard nam met 37 punten Toronto dan weer op sleeptouw.

De Raptors leken zo op weg naar een vlotte zege. Na acht en een halve minuut stonden ze al 18 punten voor. Golden State won echter de volgende drie quarters. Op 55 seconden van het einde stond het nog 113-119. Durant sleepte met twee bommen een verlenging uit de brand: 119-119.

Daarin scoorde de thuisploeg dan weer slechts negen punten. Niet voldoende om de fans in de Oracle Arena nog eens te laten vieren. De vrijworpen van Siakam stelden de negentiende zege van het seizoen voor de Toronto Raptors veilig: 128-131.

GEWELDIGE LEBRON

Wie ook een geweldige wedstrijd speelde, was LeBron James bij de LA Lakers. James had met zijn 38 punten een groot aandeel in de 104-96-overwinning tegen Indiana. De LA Clippers behaalden tegen Sacramento hun negende zege uit de laatste tien matchen. Het werd 133-121.

Meer nieuws

Meer nieuws