πŸŽ₯ Overzicht NBA: James Harden laat nog maar eens van zich spreken tegen de LA Lakers
Mathias Vranckx
| 0 reacties

VIDEO= Mis hier niets uit de NBA!

πŸŽ₯ Overzicht NBA: James Harden laat nog maar eens van zich spreken tegen de LA Lakers
Foto: © photonews

Het was weer een aangename basketbalspeeldag. Wil u alles te weten komen over de laatste NBA-matchen, lees dan zeker hieronder verder.

Enkele wedstrijden die op het programma stonden: De Houston Rockets ontvingen de LA Lakers van LeBron James. De Phoenix Suns speelden in eigen huis tegen de Dallas Mavericks, San Antonio Spurs bekampte de LA Clippers en ten slotte was er nog Chicago - Orlando. 

Het item dat eruit schoot was de prestatie van James Harden tegen de Lakers. Na zes minuten in het eerste quarter maakte hij JaVale McGee belachelijk om daarna een monsterdunk te scoren. De eindscore in Houston bedroeg 126-111 in het voordeel van de ploeg van de enorm bebaarde Harden. LeBron scoorde ook 29 punten.

Aldridge

Bij de San Antonio Spurs was LaMarcus Aldridge de uitblinker met 27 punten. Hij sleurde voor zijn club een vierde thuisoverwinning op rij uit de brand. Met 125-87 was de overwinning voor Aldridge en de zijnen oververdiend.

In Chicago - Orlando keken de supporters vooral naar Vucevic die 26 punten maakte en tien rebounds voor zijn rekening nam. Orlando Magic haalde het met 97-91 nipt van de Bulls. De laatste match die we bespreken is Phoenix Suns tegen de Dallas Mavericks. Daar was TJ Warren met 26 eenheden de beste man op het parket. Eindstand: 99-89. Laat de beelden en de mooie dunks vooral voor zich spreken. 

Meer nieuws

Meer nieuws