John Wall en Philadelphia-ster zorgen voor exploot in de NBA
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Wall en Simmons leidden respectievelijk Washington en Philadelphia naar zege

John Wall en Philadelphia-ster zorgen voor exploot in de NBA
Foto: © photonews

De knalprestaties blijven komen in de NBA. Met Washington - LA Lakers op het menu was het vooral uitkijken naar John Wall en LeBron James. Wall speelde zich met veertig punten en nog eens veertien assists veruit het meest in de kijker. Ben Simmons schitterde intussen voor de 76ers in Cleveland.

LeBron geraakte in de hoofdstad niet verder dan dertien magere puntjes. De Wizards domineerden dan ook drie quarters lang en konden hierna de voet van het gaspedaal halen. Wall piloteerde Washington naar een vlotte 128-110-overwinning.

Ook de ex-ploeg van King James verging het niet zo goed. De goede start van de thuisploeg werd uitgewist door een triple-double van Ben Simmons. Hij bracht 22 punten, 11 rebounds en 14 assists op het scorebord. Philadelphia haalde het vlot in Cleveland met 105-28.

OOK INDIANA WINT OPNIEUW

In de stand in het Oosten staat Philadelphia nog net achter Indiana, dat ook opnieuw won. De Pacers namen in eigen huis afstand van de New York Knicks: 110-99. De ploeg van Oladipo bekleedt de derde plaats in de Eastern Conference.

Meer nieuws

Meer nieuws