Giantkiller komt steeds meer op de poort kloppen: "Wat een ploeg!"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Serge Crèvecoeur fier dat Brussels stilaan meedoet met de grote jongens

Giantkiller komt steeds meer op de poort kloppen: "Wat een ploeg!"
Foto: © photonews

Ze staan voorlopig nog in de schaduw van de echte topploegen, maar de jongens van Serge Crèvecoeur gooien wel steeds meer hoge ogen in de EuroMillions League. Brussels mag na een resem stuntzeges met recht en reden dromen van de top vier.

Op 23 november begon de uitstekende periode van de hoofdstedelingen met een zege tegen Charleroi. Hierna gingen ook de andere topteams voor de bijl. "Met wat voor een groot hart spelen wij, wat een ploeg! Ik ben fier", zegt trainer Serge Crèvecoeur terecht. "We kloppen Charleroi, Antwerp en Oostende. Of de top vier een doel is? Ja, dat zeggen we al sinds het begin van het seizoen".

We moeten meer praten op het terrein 

Serge Crèvecoeur

Het is wel opletten voor overschatting. Dat was al een beetje te zien tegen Aalstar. "We krijgen het gevoel van: 'we zullen wel winnen'. We nemen het dan te gemakkelijk op. Er was decompressie. Er waren zeker zaken die beter hadden gemoeten. We moeten vooral meer praten op het terrein."

Toch kwam Brussels ermee weg. Na twee bommen van Smith in de reguliere speeltijd ontsnapte het in de verlenging met de zege. "Ik voel mee met Jaumin, iemand waar ik veel respect voor heb. Zijn spelers hadden eigenlijk de overwinning verdiend. We zaten niet in de match. We zijn op zoek gegaan naar iets en het dubbeltje viel aan onze kant."

Meer nieuws

Meer nieuws