🎥 Boston en Philadelphia zegevieren met dank aan individuele knalprestaties
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Boston en Philadelphia schrijven overwinning bij in het Oosten

🎥 Boston en Philadelphia zegevieren met dank aan individuele knalprestaties
Foto: © photonews

Met 35 punten zijn hoogste score dit seizoen: het moet één van de beste prestaties geweest zijn van Gordon Hayward sinds hij op 17 oktober 2017 tegen Cleveland die vreselijke blessure opliep. Ditmaal dus enkel goed nieuws: Hayward hielp Boston aan de zege tegen Minnesota.

Boston nam in de eerste helft onder impuls van Hawyard al ruim afstand van Minnesota. De Timberwolves deden nog wel wat terug na rust, maar hun comeback kwam te laat. Boston gaf de overwinning niet meer uit handen. Het werd 115-102.

VEERTIGER VOOR EMBIID

Ook Philadelphia, één van de andere teams in het Oosten waar men zoveel van verwacht, stapte als winnaar van het parket. De verplaatsing naar het zeer bescheiden Phoenix bleek wel moeilijker dan gedacht. Gelukkig voor de Sixers was ook Embiid met 42 punten in grote vorm. Philadelphia won uiteindelijk met 127-132.

Naast Hayward en Embiid waren er nog enkele andere spelers die knalprestaties neerzetten. Zoals New Orleans-speler Davis en Paul George van OKC. Bekijk het onderstaande filmpje om helemaal mee te zijn. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws