Zonder 'King James' gaat het moeizaam: Lakers onderuit tegen uitblinkers George en Westbrook
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

LA Lakers zijn zonder LeBron James niet opgewassen tegen Oklahoma

Zonder 'King James' gaat het moeizaam: Lakers onderuit tegen uitblinkers George en Westbrook
Foto: © photonews

Een wedstrijd afwerken met of zonder LeBron James, het is een wereld van verschil. De Los Angeles Lakers hebben het de laatste wedstrijden moeilijk zonder hun smaakmaker en dat werd afgelopen nacht nog eens duidelijk tegen Oklahoma.

De Lakers moeten het al een week zonder LeBron James doen, die op kerstdag met een liesblessure uitviel tegen Golden State Warriors. En dus verloopt het momenteel moeizaam voor de ploeg uit Los Angeles. Al deden de Lakers het drie quarters lang meer dan behoorlijk tegen Oklahoma City Thunder. 

Uiteindelijk moesten de Lakers met 100-107 het onderspit delven tegen de bezoekers. Paul George had met 37 punten een groot aandeel in de zege, terwijl Russell Westbrook met een nieuwe triple-double (14 punten, 16 rebounds en 10 assists) ook zijn duit in het zakje deed. 

8e plek voor de Lakers

James staat intussen opnieuw op het trainingsveld, maar wedstrijden spelen komt nog te vroeg. De Lakers kunnen 'King James' nochtans goed gebruiken, want in de laatste 4 wedstrijden zonder LeBron werd 3x aan het kortste eind getrokken. De ploeg van Luke Walton staat zo op een 8e plek in de Western Conference. Oklahoma doet het een pak beter en staat voorlopig 3e. 

Meer nieuws

Meer nieuws