Simpele thuiszeges voor Boston en Milwaukee, 37 punten van George geven de doorslag in Portland
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

George schenkt OKC nipte zege terwijl Boston en Milwaukee domineren

Simpele thuiszeges voor Boston en Milwaukee, 37 punten van George geven de doorslag in Portland

De spanning droop er weer vanaf in verschillende NBA-matchen. Zoals in het duel tussen Portland en Oklahoma. De bezoekers konden rekenen op een sterke Paul George die de nipte winst over de meet sleepte. Veel minder drama was er in Boston en Milwaukee.

Er zat weinig verschil op tussen Portland en OKC. Aan het eind had George het laatste woord. Vanop de vrijworplijn breidde hij de voorsprong van de Thunder uit naar 107-111. De floater van Aminu 'at the buzzer' kwam dus te laat. Oklahoma keerde met een 109-111-overwinning huiswaarts.

De spanning was zo mogelijk nog groter in Chicago. Dat dwong Indiana tot het spelen van een verlenging. Daarin kwam de beslissende score van Oladipo. In de slotseconde van de verlenging knalde die de Pacers met een driepunter naar winst: 116-119.

MILWAUKEE BLIJFT VOORTDENDEREN

Nog in het Oosten deed Boston zijn status van topploeg eer aan door Dallas in te blikken met 114-93. De overmacht van Milwaukee, tot dusver ietwat verrassend de beste ploeg in de NBA, was tegen Atlanta nog groter: 144-112.

Meer nieuws

Meer nieuws