? Thompson en Wiggins blinken uit met veertigers, ook Raptors en Sixers juichen opnieuw

? Thompson en Wiggins blinken uit met veertigers, ook Raptors en Sixers juichen opnieuw

Golden State heeft dit seizoen thuis al wat nederlagen moeten slikken, maar knoopte in de Oracle Arena tegen New York aan met een overtuigende zege. Die was grotendeels te danken aan Thompson, die van alle kanten binnenknalde. Ook Wiggins bij Minnesota en Jokic bij Denver maakten indruk.

Er stond deze keer geen maat op Golden State. New York werd met 122-95 ingeblikt. Thompson had de thuisfans een hele wedstrijd lang laten kirren van de pret. Hij kwam uiteindelijk uit op maar liefst 43 punten. Curry deed met 14 assists en evenveel punten ook zijn duit in het zakje.

OKC GENEKT DOOR WIGGINS

En wat gezegd van Minnesota-speler Wiggins. Hij moest niet veel onderdoen voor Thompson. Wiggins eingide in de match bij Oklahoma City Thunder op veertig punten. Die kon zijn team goed gebruiken, want de Timberwolves trokken hierdoor nipt aan het langste eind met 117-119.

Nikola Jokic was met een triple-double en de beslissende basket op twee seconden van het einde dan weer de grote man bij Denver. Dat won met 99-103 bij Miami. Bekijk hieronder de glansprestatie van Jokic. Ook Philadelphia en Toronto boekten zeges, waardoor ze voor de eerste plaatsen blijven meedoen in het Oosten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws