πŸŽ₯ Hoogste score ooit voor Aldridge in waanzinnige wedstrijd met twee verlengingen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Aldridge de grote uitblinker voor Spurs in zege tegen OKC na verlengingen

πŸŽ₯ Hoogste score ooit voor Aldridge in waanzinnige wedstrijd met twee verlengingen
Foto: © photonews

Er wordt dit seizoen minder verwacht van San Antonio dan in voorgaande jaren, maar de laatste tijd doen de Spurs toch weer behoorlijk van zich spreken. Ook tegen OKC zaten ze in het winnende kamp, al hadden ze wel twee verlengingen nodig om de partij te beslissen. Aldridge was de grote uitblinker.

Er werd vlot gescoord in deze spektakelmatch. Een alley oop lay-up van Grant was goed voor 130-130 en een eerste verlenging. LaMarcus Aldridge zat dan al aan 43 punten. Een dunk van Adams redde Oklahoma opnieuw (141-141). In de tweede verlenging stond er geen maat op de Spurs. Aldridge loodste zijn ploeg naar 154-147.

JOKIC DOET HET OPNIEUW BIJ DENVER

Nog in het Westen kreeg Denver, de leider in de Conference, nummer vijf LA Clippers over de vloer. De Nuggets walsten over de tegenstander heen, met dank aan een alweer ijzersterke Nikola Jokic. De Serviër liet nog eens een triple-double optekenen en hielp Denver aan een vlotte overwinning: 121-100.

In het Oosten maakte Boston dan weer een uitschuiver in Miami. Voorts stond ook nog Sacramento - Detroit op het programma. Bekijk het onderstaande filmpje om weer helemaal mee te zijn. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws