Blake Griffin pakt nog eens uit tegen ex-club, nieuwe uitschuiver Boston
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Sterke Blake Griffin helpt Detroit aan zege tegen zijn ex-team LA Clippers

Blake Griffin pakt nog eens uit tegen ex-club, nieuwe uitschuiver Boston
Foto: © photonews

Blake Griffin maakte vroeger het mooie weer bij de LA Clippers. Hij heeft zijn voormalige werkgever nog eens laten zien over welk potentieel hij beschikt. Griffin scoorde maar liefst 44 punten en ging met Detroit winnen in LA. Met Boston lijkt één van de topteams wat op de sukkel.

De grote jongens van Detroit kwamen sterk voor de dag in Los Angeles. Griffin zorgde voor het scorend vermogen, Drummond voor de rebounds. Het zorgde ervoor dat de Pistons net dat beetje meer in huis hadden dan de Clippers en konden winnen met 104-109.

Zonder twijfel een tegenvaller voor de Clippers en dat gevoel kennen ze bij de Celtics maar al te goed. Die blijven hangen buiten de top vier in het Oosten en hadden toch meer van hun seizoen verwacht. Na verlies bij Miami werd het ook niets in Orlando. Tatum's jumper 'at the buzzer' leverde niets op: het bleef bij 105-103.

OKC HEEFT REVANCHE BEET

OKC nam revanche tegenover de Spurs voor de nederlaag na twee verlengingen in San Antonio. Deze keer werd er in Oklahoma gespeeld en was het een ander verhaal: 122-112 voor de thuisploeg. Voorts tekende Utah-speler Mitchell alweer voor een fraaie prestatie met 34 punten tegen Chicago. Zijn ploeg won ook met 110-102.

Meer nieuws

Meer nieuws